söndag 20 november 2011

intressant!


Björksocker, 750 g
Bättre Hälsa Björksocker har 40% mindre kalorier än vanligt socker, 75% mindre kolhydrater och GI-värde som ett salladsblad.


Bättre Hälsa Björksocker består av xylitol och har ungefär samma struktur och smak som vanligt socker. Bättre Hälsa Björksocker kan ha en något friskare smak. Bättre Hälsa Björksocker har 40% mindre kalorier än vanligt socker, samt 75% mindre kolhydrater. GI-värdet är ungefär som ett salladsblad. 1 tesked av Bättre Hälsa Björksocker innehåller 10 kalorier.
Bättre Hälsa Björksocker är ett fullgott alternativ till bantare och övriga människor som vill begränsa intaget av raffinerat socker. Bättre Hälsa Björksocker behöver inte insulin för sin omsättning, vilket även gör det till ett alternativ för diabetiker.
Bättre Hälsa Björksocker orsakar inte karies, till skillnad från andra socker och sötningsmedel, då bakterierna inte kan använda Bättre Hälsa Björksocker som näring och då inte heller orsakar någon syra-attack på tänderna. Bättre Hälsa Björksocker är även basbildande.
Bättre Hälsa Björksocker kan användas som vanligt socker, med undantag för bakverk som kräver jäst eller för att göra hårda karameller.

Kroppen producerar själv ca 15 gram xylitol om dagen, vilket gör Bättre Hälsa Björksocker till ett naturligt alternativ. Bättre Hälsa Björksocker tillverkas av 100% rena xylitolkristaller. Xylo är grekiska för träd.
Innehåll
100% rena xylitolkristaller.

Någon som har provat detta??

text hämtad från Bodystore

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar