torsdag 8 december 2011

alltså, jag tror jag döööör...Under mina år med butiken och jobbet som designer så låg min mösstillverkning både mej och mina kunder varmt om hjärtat.
Jag vet inte hur många 100 mössor jag sytt, virkat, stickat och sålt men det var en av stöttepelarna i försäljningen varje vinter.
När man gör något riktigt mycket så är det lätt hänt att det tillslut står en rätt upp i halsen och med handen på hjärtat så trodde jag inte att jag någonsin skulle göra en ända mössa till i hela mitt liv.

Men när jag av en slump trillade in här: www.etsy.com och såg de här bilderna på ugglemössorna så höll jag på att dö. De tilltalade genast min kreativa hjärnhalva och eftersom jag har en himla massa garn kvar så tror jag att det här är min nya grej. Jag vill genast göra en ugglemössa!


Är dom inte sjuuukt söta?

2 kommentarer:

  1. Åhhhh!! Något av det finaste och sötaste jag sett på länge!! Beställer en av dig då ;) Alfred och Lilja hade vart ursöta i dem!! KRAMAR

    SvaraRadera
  2. :o)
    Klart att Lilja ska ha en, måste bara öva lite först... testa mej fram till en bra storlek och så... Lägger upp en här när jag fått fram något som är värt att visa...
    Håller förresten på att klä om fåtöljen nu.. bildbevis kommer

    SvaraRadera