onsdag 12 september 2012

Kreta
















































Datorstrulet håller i sig och nu blir jag snart tokig. Skitapparater som man inte förstår sig på!
Just nu verkar inte heller teknikerexperten veta vad han ska göra...
Damn!

Ja ja, nu har vi iallafall bokat en semesterresa till Grekland. Kreta om en vecka. (Tack mamma!)
Detta firas med bakad paprika till middag.
Lätt som en plätt och supergott.
Och visst smakade det lite grekrestaurant.

Det hela underlättades väsentligt av att jag hade en lite låda med långputtrad Bolognese i frysen.
Jag blandade upp den med kackade kalamataoliver och tryckte sedan i köttgeggan i två små paprikor.
På med lite mozzarella, ringla över olivolja och ett par drag med pepparkvarnen.
Ugnen på 125grader i 1-2 timmar.

Servera med sallad och bröd om du äter det...






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar