fredag 12 april 2013

Nu har jag bestämt mej...

För att flytta. Alltså inte jag personligen utan bloggen du har framför dej- EbbaPåLandet.
Med ett nystartat företag, en man som är mer borta än hemma (resjobb), ett litet yrväder på snart 2 år och ett hushåll med stor trädgård och självförsörjarambitioner blir det för mycket att försöka uppdatera 2 bloggar kontinuerligt. 
En blogg som inte uppdateras blir ju snabbt grå och tråkig och där är jag just nu. EbbaPåLandet ger mej ångest. Därför har jag bestämt mej för att flytta hela kalaset och vill du följa med så finns jag här:
MEDVETENmini-bloggen handlar främst om mitt företag men eftersom det är en sådan stor del av mitt liv passar det sig nog. Det skadar ju inte heller att den bloggen blir lite mer personlig och inte bara konsumtionsbaserad.
Vår livsstil är genomgående åt det "hållbara" hållet även om vi absolut inte på något sätt är perfekta. Men i nästan alla avseenden (mat, kläder, prylar, byggnadsmaterial mm) övervägs för och nackdelar och viss hobbyforskning görs (om det behövs) innan viktiga beslut tas. Ska vi välja den eller den, göra så här eller så här? Giftig eller säker, har vi råd eller ska vi vänta, vad är nödvändigt och vad är inte, finns något bättre alternativ osv...
Eftersom medvetna val är precis det MEDVETENmini handlar om är det inte så långsökt att para ihop EbbaPåLandet och MEDVETENmini så därför får det bli så.
Medvetenminibutiken hittar du här: www.medvetenmini.se 
1 kommentar: