tisdag 5 mars 2013

Medveten Mini- le shopI fredags öppnade jag äntligen min butik. Som jag har jobbat. Dag och natt och nu känns det skönt att kunna pusta ut lite även om jag egentligen inte alls har tid att ligga på latsidan. Det finns ju mycket kvar att jobba med och en hel del finjusteringar som måste göras.
I dag vaknade jag dock med en fasansfull huvudvärk och nu kommer nog den där hemska förkylningen som har legat och skavt i veckor. För visst är det så att när man väl slappnar av är det inte helt sällan en förkylning kommer som ett brev på posten.
Efter det här blogginlägget ska jag lägga mej en stund på soffan och blunda en stund.
Men först vill jag berätta lite om mitt företag.


Medveten Mini är en webshop.
Vi säljer barn och babykläder för alla sötnosar mellan 0 och 6 år. Leksaker, påslakan och snuttefiltar. Ekologiskt & giftfritt- Såklart!
Inredningsdetaljer, Art prints och Finheter till dej, din familj och ditt hem.

Vår filosofi är enkel- det ska vara lätt för dej som kund att göra bra, medvetna val.

medvetenmini.se kan du tryggt köpa kläder som är helt fria från kemikalier. Kläder i material som är snälla mot barns känsliga hud och som är producerade med hänsyn till natur och miljö.
Alla våra textilier är valda med omsorg och ofta är hela produktionsledet helt ekologiskt och certifierat.
Våra leksaker är 100% giftfria och hållbart producerade.
Hos oss hittar du också smarta förvaringsboxar för mat, termosar och flaskor i stål samt tallrikar och glas helt fritt från BPA.

MedvetnMini uppmuntrar Europeisk produktion och leverantörer som återinvesterar i exempelvis utbildningsprojekt som kan stärka kvinnors ställning i utsatta länder.
Vi vill helt enkelt hjälpa till att skapa en lite bättre värld. En värld som vi kan kan vara stolta över att lämna över till våra barn och barnbarn.

www.medvetenmini.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar