torsdag 22 mars 2012

Man tager vad man haver



Middag eller lunch på rester låter ju kanske inte så himla roligt alla gånger men just detta är något av det godaste jag vet.
Vilket kött man använder är inte så noga men själv gör jag oftast denna rätten när jag har en bit av en stek över.
Stek på Kareé tycker jag är väldans gott så oftast är det detta som används.
Sedan fyller man på med vad man tycker är gott och har hemma... som en pyttipanna, fast detta blir en LCHF variant.

RESTPYTT på tex

tärnat kött
vitkål (den ekologiska är så mycket godare)
lök
paprika
champinjoner
grovhackad färsk persilja
sambal
salt och peppar

Fräs alla ingredienser i en stor skvätt rapsolja (persiljan strör du över när allt är klart) ca 20 min. Det ska inte brännas så klart men kålen och löken ska bli mjuk och lite karamelliserad.

Häv upp på tallrik och skvätt på lite kikkomansoya.

Avnjut bums med stort glas vatten

2 kommentarer:

  1. Ser jättegott ut! :-)

    Den rutiga tapeten du frågade efter kommer från Sandberg.

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla.

      Trevlig helg på dej med :O)

      Radera